Вили Райски залив

Вили за продажба - Райски залив - Созопол

Запитване
+359 888 511 605 | +359 2 974 37 08

Къщи/ Вили «Райски залив» се изграждат с цел да се използват целогодишно, а не само през лятото.

Строежът се извършва на парцел с изглед към морето и разположен във ваканционна зона „Райски залив" в Созополския квартал „Буджака". В близката околност се намират живописни заливчета с тесни пясъчни ивици. Общата площ на парцела е 1450 км.м. Естественото разположение на терена предлага гледка към Созополския залив и самия град от всички етажи на вилите.

Комплексът представлява група от две сгради. В сграда едно са разположени къщи/вили 1, 2 и 3, а в сграда две - къщи/вили 4А и 4В, и мезонетни апартаменти 4АА и 4ВВ. Те са с отделен вход към улицата и притежават собствени паркоместа. Тези апартаменти не се предлагат за продажба.

Всяка къща/вила има отделен вход и е независима от останалите, със собствена градина, и паркомясто. Между къщите ще бъде изграден басейн.

Околното пространство ще е залесено с дървета и храсти и зелени площи ще допринасят за приятен отдих. Терасите предлагат изключително красива гледка към морето.

Комплексът има изградена водопроводна и отходна система.

На първия етаж на всяка къща/вила има просторен хол, трапезария с кухненски бокс, коридор и баня с тоалетна. Холът води до просторна веранда с красива панорамна гледка към морето. Вътрешна стълба води към втория етаж с коридор, три просторни спални с тераси, две бани.

Годишните разходи за поддържането на общите част - паркинг, басейн, зелени площи, възлизат на 500 EUR.

 * Посочените цени са без вкл. ДДС

От месец август 2015 г. комплекс "Райски залив"  притежава Акт 16!